Jeg DØR på meg

hahah, okei kanskje ikke like ille som i overskrifta, da. men haloo, jeg skal til tannlegen og trekke en tann. Å det værste av alt er vell at jeg har tannlege skrekk som bare det, uff hvordan skal dette gå da.
Det går vell helt sikkert greit får jeg håpe. Nå er jeg faktisk akkurat ferdig med en prøve og skal faktisk bare sitte og slappe av resten av tiden.
uff kommer ikke helt over den dærre tannlege timen :/ har time der hall 2 å sitter allerede som et nerveVRAK!

haha det går som det går, sikkert sprøyta som er verst!
Regner med de fleste kanskje har trukket en tann før men jeg kan jo likevell spørre dere ; Har dere trukket en tann før? synes dere det var SYYYKT vondt?

haha, wish me luck! ♥

2 kommentarer

Charlotte Sandtorv Georgsen

27.sep.2011 kl.11:09

har trukket en tann, ja
Har trukket en eneste tann i hele mitt liv og borret en gang i hele mitt liv. Du bestemmer jo om du vil ha bedøvelse. Broren min gjorde ikke det, og han angret seg. Han hadde aldri i livet hatt så store smerter da han valgte BORT bedøvelse.

For min del er det sprøyta med bedøvelsen jeg er mest engstelig for. Men resten, eeh.. De er så flinke at :-) De vet hva de gjør og de tar vare på deg gjennom hele prosessen. Da jeg trakk en tann så kjente jeg ingenting, bare det at de var inni munnen på meg og lekte seg med ei tann. Kjente på meg at det var noe veldig så løst der inne. Haha:)

Skriv en ny kommentar

jjessicadalen

jjessicadalen

16, Alstahaug

Her kommer jeg til å blogge om hverdagen min,tanker og ting jeg er opptatt av - enjoy ;*

Kategorier

Arkiv

hits