hva som har skjedd

Heihei
Noen av dere har spurt om hva som har skjedd  siden jeg lå på sykehus i nesten 3 dager.
Ehm legene tror det kan være  kyssesyken (elns) men de er enda ikke helt sikre. Skulle ønske jeg  fikk svaret fortere enn det jeg får. Tror jeg må vente i 8 dager til før jeg får vite no mer, men uansett kan jeg skrive hvordan symptomene mine var, eller hvordan det begynte.
Det begynte da med at på Torsdag i forrige uke var jeg i en MR undersøkelse ellernoe i Mosjøen. Jeg kom ut der i fra med sjikkelig hodepine å var veldig svimmel.
Det foregikk resten av dagen med hodepine å svimmelhet, men gikk over på fredagen. Fredagen var litt vrien for jeg hadde fortsatt hodepine. Lørdagen fikk jeg SYKT vondt i magen, noe som var synn for jeg var hjemme alene med mye god mat som jeg kunne nyte,Men slik ble det nok ikke! ÅÅÅHneida, Magen hadde vist andre planer. Fikk så store smærter at jeg nesten besvimte. Det gikk så det gikk, hev innpå med ibux å paraset den kvelden neste dag gikk dårlig! jeg var sykt kvalm, å like store smærter i magen som jeg hadde hatt dagen før.
Mandag da helvette begynnte, jeg ble rett og slett presset til og dra på skolen når jeg var i dårlig form. Jeg kom til skolen å ble der i 2 skoletimer, men hadde fått mange komentarer på skolen at jeg så veldig syk ut og at jeg burde dra hjem. Jeg gikk å pratet med læreren å hun sa hun så det på meg å at hun ville at jeg skulle gå hjem å hvile.

Mamma og Pappa så på meg at jeg ikke var i noe god form å sendte meg til køys. Tirsdag hadde jeg time til legevakta om morgenen, å gikk greit det første han sa var at han trodde det var kyssesyken men at han ikke var sikker og at jeg måtte ta noen prøver osv.. å at jeg bare skulle ta ibux for smerten men at jeg måtte tilbake til legen om ca 2 uker ellernoe og at jeg kom til og få brev i posten om det. Han sa også at hvis det ble verre utover dagen å at jeg ble veldig dårlig måtte jeg ringe legevakta, noe som faktisk skjedde.

Tirsdags kvelden var ikke stort å smile av, låg stortsett og gråt hele kvelden pga av smertene, hadde nesten 40 i feber å begynnte og kaste opp. Hadde heller ikke matlyst noe som ikke kom som et sjokk, jeg fikk ikke i meg noen ting den dagen. Mamma bestemte seg for å ringe til legevakta ettersom jeg hadde så store smerter over alt.  Jeg tenkte selv at det ville hvert det mest logiske å dra til en lege. Jeg bor jo bare  3 minutter unna legekontoret i sandnessjøen, i å med at det er så kort vei dit tenkte jeg at det kom til å gå helt greit. Men neida hvis jeg skulle til no legevakt måtte vi kjøre til leirfjorden. vi hev oss i bilen å kjørte til leirfjord. Det var en dame som undersøkte meg i 1 time ved å ta mye prøver, kjenne på magen min osv, etter mye tenkning tok hun opp telefonen å ringte en annen lege eller en som var mer erfaren om man kan si det på den måten. Telefon samtalen var grei å gikk rimelig fort, han sa at jeg måtte til sykehuse å sjekke det der. Da var det rett tilbake til sandnessjøen igjenn å inn på sykehuse. ventet der i noen timer mens de undersøkte meg. Det tok ikke lang tid før jeg fikk vite at jeg skulle innlegges, ble kinda skremt med den tanken i hode. Jeg fikk nye klær og en ren og pen seng. Jeg la meg sikkert i 03. tiden :/ å ble fort vekt klokka 7 for jeg måtte få sånndær Intravinøs veske (er ikke helt sikker på om jeg skrev det rett, men uansett er det en slags veske som skal inn med nål og inn i blodet).
Det ble vell frokost i 9 tiden å da kom pappa med noe lesestoff å litt mat i tilfelle jeg ikke likte maten der, (er veldig kresen på mat ;$ ) hihi, fikk beskjed der å da at de ikke ville sende meg hjem på noen dager slik at de kunne holde et øye med meg i tilfelle det skulle skje noe.
kom hjem etter 2 å en hall dag. men er ikke noe bedre.
Ble et veldig langt innlegg, er ikke sikkert noen gidder å lese det ;$ menmen dere kan jo få noen bilder fra idag!tenkte jeg skulle se den! har ikke sett den før ;o åå elsker han.
er vell litt vanskelig å se hvilken film det er såååeh ;


filmen til den kjekke justin ♥
nå tenkte jeg å se den + kose meg litt med ;Er det noen som har sett filmen til justin bieber? isåfall hva synes dere om den?

Blogges

15 kommentarer

Mira

10.sep.2011 kl.22:58

Jeg har ikke sett den, men vil se den! God bedring :)

sunniva

10.sep.2011 kl.23:09

har sett deen : )

Susanne

10.sep.2011 kl.23:43

god bedring jessica<3

Nadja Emilie Larsen

10.sep.2011 kl.23:50

Oi herregud da! Håper alt går bra med deg!

- kos deg med filmen :)

den bæste nabo'n i værdn

11.sep.2011 kl.00:36

god bedring<3,filmen sug ;*

Sara ,Kommenterer tilbake <3

11.sep.2011 kl.00:46

God bedring :)

jentadi!

11.sep.2011 kl.00:46

go bedring vænnen;*

har sett filmen, åg e bynt å skrik ;o

Emilieeeolsen

12.sep.2011 kl.07:14

Har ikke sett den :) God bedring!! <3

carinacharlotte

12.sep.2011 kl.12:56

huff masse god bedring hvertfall<3

har ikke sett den :-)

carinacharlotte

13.sep.2011 kl.11:58

<3<3

johanne bang

13.sep.2011 kl.12:50

haha, har ikke sett den=) vil heller ikke se den!

God bedring snusk
nopes!

GOD BEDRING! <3

Nikky

13.sep.2011 kl.16:28

god bedring søta<3

carinacharlotte

15.sep.2011 kl.12:03

<3

carinacharlotte

16.sep.2011 kl.12:02

bloooogg :D<3

Skriv en ny kommentar

jjessicadalen

jjessicadalen

15, Alstahaug

Her kommer jeg til å blogge om hverdagen min,tanker og ting jeg er opptatt av - enjoy ;*

Kategorier

Arkiv

hits