hva som skjedde i helga + bilder!

okei.. fredagen da ; ehm mamma å pappa dro bort så da skulle annette Heimland sove hos meg. vi planla hva vi skulle gjøre,så vi fant ut at vi skulle på klubben i 8 tiden med marthe,Mikael, å Joakim, før vi dro opp til mikael spiste vi taco med Mathias (naboen min) å en som heter ludvik.


Tacooo^^
etter vi hadde spist ferdig og ordnet oss gikk vi opp til klubben, møtte mange folk der å ble der fra klåkka 8 elns til klåkka 01.00. i 11 tia elns fikk vi vite at det var noen som hadde sett en mann ute med gevær men at de hadde sendt ut en politi patrulie får å lete etter gærningen.  vi var vell ca. 30 stykker ellernoe igjenn på klubben da vi fikk den meldinga. de fleste ble jo sykt urolige å ville ikke gå hjem. men  de som ville kunne få skyss hjem. 
Jeg å annette skulle jo få skyss hjem men det endte med at vi gikk hjem. sikkert rundt hall 2 tiden ellernoe. sykt skummelt, vi skvatt for hver minste ting, hahah når vi gikk på hovedveien tok vi helt av fikk lattis midt på veien osv, passet ikke helt inn menmen.. er jo faktisk helt utrolig å få den meldinga i lille sandnessjøen. uansett
vi sovnet med en gang da vi kom hjem å sto opp i 9-10 tiden på lørdag.
på lørdagen gikk vi ned til herr petter å spiste pizza sammen med Marthe, Mikael å Joakim!
etter vi var ferdige i byen gikk vi oppåver til meg å gjett hva som skjedde der joo..

 søtinger ^^
skjedde mer:

haha jaja, det var vell lørdagen også :) å nå er det jo søndag, ikke noe gøy men. 
vet ikke hva som skjer videre idag da men skal sikkert ut med de andre :-) tar nokk litt bilder isåfall som jeg kan legge ut :-)

snakkest ;*
-Jessica Dalen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jjessicadalen

jjessicadalen

15, Alstahaug

Her kommer jeg til å blogge om hverdagen min,tanker og ting jeg er opptatt av - enjoy ;*

Kategorier

Arkiv

hits