Bursdagsfeiring!! HEELP!

heihei!

Jeg å Anette (bestevennina mi) har tenkt til å være snill med søstra hennes å arangere bursdagen hennes imorgen.
Hun blir 11 år å vi tenkte på å få høre om noen av dere bloggere der ute hadde tips til hva vi kunne finne på i bursdagen.
vi blir glade for alle tips dere kan komme med, vi sliter litt med planleggingen så det hadde vært fint om vi fikk litt hjelp? ;$

slenger inn et bilde av hunden min -
9 kommentarer

sussey

25.aug.2011 kl.20:28

Kjøpe noe fint til hun ??

Kansje synge bursdag sang for hun ??

Husk , jeg komenterer altid tilbake

saraslilleverden

25.aug.2011 kl.20:29

det er kjempe morsomt med overaskeleses bursdager! Dere kan jo bare smekke sammen en form for kake, og fikse litt film kos eller noe sånt! Det er jo alltids en morsomt og ikke minst kjempe koselig overanskelse ! :D

fin blogg :)

Lene Nilsen

25.aug.2011 kl.20:29

Siden dere skal overaske henne , kan dere jo pynte med ballonger og sånn pynt hun liker f.eks prinsesse elns og lage en skikkelig bursdags feiring for henne :)

Synne

25.aug.2011 kl.20:30

Kjøpe noe ekstra spessielt og fint! :D PS: JEG HAR BURSDAG I DAAAAG!!!!!

Marit

25.aug.2011 kl.20:36

Jeg har noen gøye leker, du kan f.eks ha en lek som jeg kaller for blunke-leken

Den funker sånn at man skal ha en ring m stoler som er snudd innover. Det skal sitte noe på alle stolene uten om en. Og det skal stå noe bak alle stolene. Den som står bak en ledig stol skal blunke til en person som sitter på en stol, så skal den som blir blunket til løpe bort til den som har blunket, de som står bak stolene skal prøve å hindre den personen den har foran seg til å løpe til en annen.

Håper du forstå noe av det, den er ganske gøy den leken. Har en lek til, den heter solen skinner på:

Det er sånn at man sitter i en ring. En skal stå i midten, den som står i midten skal si: solen skinner på f.eks de som har rosa sokker. Så skal alle de som har rosa sokker bytte plass med en annen som har rosa sokker og den som står i midten skal prøve å sette seg. og sånn fotsetter det

Håper du har brukt for disse lekene, lykke til m planlegging:D har masse leker på lager så det er bare å si ifra på bloggen min hvis det er noe;)

Sara & Silje

25.aug.2011 kl.21:09

søt hund!

Emma

25.aug.2011 kl.21:25

dere kan lage en kake/cupcakes som dere vet hun liker, kjøpe inn masse godteri, ha ballonger i jente farger, lage drinker med farge - bland f.eks sprite og drinkmix å kanskje litt konditorfarge?, leie en film og invitere over noen av vennene hennes :) det er så gøy med overaskelsesbursdag, håper det går etter planen uansett :) lykke til!

Ingrid ♥

25.aug.2011 kl.21:35

søt hund :)

Helene

25.aug.2011 kl.23:23

søtt bilde

Skriv en ny kommentar

jjessicadalen

jjessicadalen

15, Alstahaug

Her kommer jeg til å blogge om hverdagen min,tanker og ting jeg er opptatt av - enjoy ;*

Kategorier

Arkiv

hits